Lemlem Cropped Longsleeve Kadın Sweatshirt (52396133)

Marka : Puma
Fiyat : ₺2.400,00(KDV Dahil)
:

ÜRÜN HİKAYESİ

Kadın sanatçı serimiz heyecan verici bir işbirliği ile devam ediyor. Süper model Liya Kebede tarafından kurulan lemlem, Afrika çapında ekonomik büyümeye ilham verirken Etiyopya‘daki yerel dokuma sanatını sürdürmeye odaklanan hazır giyim markasıdır. Gelişmiş performans için geri dönüştürülmüş malzemeler, etkileyici baskılar ve dryCELL teknolojisi kullanılarak üretilen bu birinci sınıf uzun kollu tişört kesinlikle ön plana çıkacağı kesin.

ÖZELLİKLER & FAYDALAR

  • Pamuk: PUMA ürünlerinde kullanılan pamuk, sürdürülebilir tarıma odaklanan, su verimliliği ve toprak sağlığını önemseyen çifliklerden gelir. Daha fazla bilgi edin: https://about.puma.com/forever-better
  • dryCELL: Nemi ciltten uzaklaştırarak kuru ve rahat kalmana yardımcı olan PUMA özelliği

DETAYLAR

  • PUMA‘dan rahat stil
  • PUMA x lemlem marka detayları
  • İmzalı PUMA tasarım öğeleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Alışveriş deneyiminizi geliştirmek, hizmetlerimizi sunmak, müşterilerin hizmetlerimizi nasıl kullandığını anlayarak iyileştirmeler yapabilmek ve ilgi alanlarına göre özelleştirilmiş reklamlar da dahil olmak üzere reklamları gösterebilmek için çerezler ve benzeri araçları kullanmaktayız. Onaylı üçüncü taraflar da bu araçları, reklam gösterimimizle bağlantılı olarak kullanır.