Asics Gel-Pulse 15 Gore-Tex Erkek Koşu Ayakkabı (1011B781-001)

Marka : Asics
Fiyat : ₺6.299,00(KDV Dahil)
:

Konforlu Adımlar Için Ihtiyaç Duyulan Yastıklama Gel-Pulse™ 15

 

Asics GEL-PULSE™ 15 GTX erkek koşu ayakkabısı, zihninizi antrenmanınıza odaklamak için ihtiyaç duyduğunuz rahatlığı yaratır. GORE-TEX™, su geçirmez ve nefes alabilen bir kumaş teknolojisi olup, ayağınızdaki buharın dışarı çıkmasına izin verirken yağmurlu hava koşullarında kullanım için hafif ve su geçirmez olarak tasarlanmıştır.

Asics GEL-PULSE™ 15 GTX erkek koşu ayakkabısı, ayaklarınızı ferah ve kuru tutmak için hava akışını artıran özel olarak tasarlanmış bir ağ ile tasarlanmıştır. Ayrıca ayağınızı yumuşak ve rahat bir yapıyla sarar.

Asics GEL-PULSE™ 15 GTX erkek koşu ayakkabısının tabanındaki FLYTEFOAM™ yastıklama, yumuşak bir his yaratmak için GEL™ teknolojisiyle güçlendirildi. Özel olarak geliştirilen darbe emici özellikli Rearfoot GEL™ teknolojisi ayağınızı korurken, topuk kısmında bulunan AHARPLUS dolgu dayanıklılığı artırır.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Alışveriş deneyiminizi geliştirmek, hizmetlerimizi sunmak, müşterilerin hizmetlerimizi nasıl kullandığını anlayarak iyileştirmeler yapabilmek ve ilgi alanlarına göre özelleştirilmiş reklamlar da dahil olmak üzere reklamları gösterebilmek için çerezler ve benzeri araçları kullanmaktayız. Onaylı üçüncü taraflar da bu araçları, reklam gösterimimizle bağlantılı olarak kullanır.