Asics Gel-Contend 9 Kadın Koşu Ayakkabı (1012B681-002)

Marka : Asics
Fiyat : ₺3.099,00(KDV Dahil)
:

 

 

Asics GEL-CONTEND 9 erkek koşu ayakkabısı, çok yönlü teknolojileri ile her adımda üst düzey konfor ve performans sunuyor. Topuk vuruşu sırasında darbeyi azaltan ve yumuşak bir geçiş sağlayan Rearfoot GEL™ teknolojisi, ileri hareket sırasında şoku emerek daha pürüzsüz bir koşu deneyimi sağlar. AMPLIFOAM yastıklama ise dayanıklılığı artırmaya yardımcı olurken her adımda daha yumuşak bir his yaratır. Guidance Line teknolojisi sayesinde adımlarınız daha dengeli hale gelir, bu da performans ve güvenliği artırır. Ayakkabının iç kısmında yer alan yumuşak OrthoLite taban astarı, dikkate değer bir konfor ve yastıklama sunar. Ayrıca, yüzeylerdeki sentetik dikişler ekstra destek sağlayarak ayaklarınızın daha iyi kavranmasına yardımcı olur. Jakarlı file üst kısım ise hava akışını artırır ve ayağınızla uyumlu bir esneklik sunar. Tüm bu özellikleri bir araya getiren GEL-CONTEND™ 9, iyi yastıklama, destek ve dayanıklılık sağlayarak her koşucunun ihtiyacını karşılayacak mükemmel bir seçenek olarak öne çıkıyor.

 

 

 

 

  • Rearfoot GEL™ teknolojisi topuk vuruşu sırasında darbeyi azaltarak yumuşak bir geçiş sağlar ve ön ayaktaki GEL™ teknolojisi ileri hareket sırasında şoku emer.
  • AMPLIFOAM+ yastıklama dayanıklılığı artırmaya yardımcı olur.
  • Daha dengeli adımlar atmanızı sağlayan Guidance Line teknolojisine sahiptir.
  • Giydiğiniz an farkını hissedeceğiniz yumuşak OrthoLite taban astarına sahiptir.
  • Kaplamalardaki sentetik dikişler desteği artırır.
  • Dış tabandaki oluklar esnekliği artırır.
  • Jakarlı file üst kısım hava akışını artırır.
  • Atıkları ve karbon emisyonlarını azaltmak için ayakkabının ana üst malzemesinin en az %20'si geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılmıştır.
  • Taban astarı, geleneksel boyama teknolojisine göre su kullanımını yaklaşık %33, karbon emisyonunu ise yaklaşık %45 azaltan solüsyon boyama işlemiyle üretiliyor.

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Alışveriş deneyiminizi geliştirmek, hizmetlerimizi sunmak, müşterilerin hizmetlerimizi nasıl kullandığını anlayarak iyileştirmeler yapabilmek ve ilgi alanlarına göre özelleştirilmiş reklamlar da dahil olmak üzere reklamları gösterebilmek için çerezler ve benzeri araçları kullanmaktayız. Onaylı üçüncü taraflar da bu araçları, reklam gösterimimizle bağlantılı olarak kullanır.