Downtown Pride Hoodie Unisex Sweatshirt (53831101)

Marka : Puma
İndirim Oranı : %50 İndirim
Fiyat : ₺2.600,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺1.300,00(KDV Dahil)
:

ÜRÜN HAKKINDA

Yürüyüş sezonu mu geliyor? Bu DOWNTOWN PRIDE Kapüşonlu Sweatshirt ile sıcak ve Rahat kal. %100 Fransız havlu pamuğundan üretilen kapüşon, ayarlanabilir bir uyum için kordonlarla birlikte gelir ve modern bir silüet oluşturmak için manşetler, uç kısım ve yan paneller Fitillidür. Gökkuşağına benzer işlemeli logo, görünümü tamamlıyor.

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

  • Geri Dönüştürülmüş İçerik: PUMA olarak gelecek için daha iyi bir adım atılmasını destekliyoruz. Bu yüzden ürün, en az %20 geri dönüştürülmüş malzemeden üretilmiştir.
  • Pamuk: PUMA ürünlerinde kullanılan pamuk, sürdürülebilir tarıma odaklanan, su verimliliği ve toprak sağlığını önemseyen çifliklerden gelir. Daha fazla bilgi için: https://about.puma.com/forever-better

DETAYLAR

  • Kordonlu kapüşon
  • Sol göğüste ve sırtta PUMA grafikleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Alışveriş deneyiminizi geliştirmek, hizmetlerimizi sunmak, müşterilerin hizmetlerimizi nasıl kullandığını anlayarak iyileştirmeler yapabilmek ve ilgi alanlarına göre özelleştirilmiş reklamlar da dahil olmak üzere reklamları gösterebilmek için çerezler ve benzeri araçları kullanmaktayız. Onaylı üçüncü taraflar da bu araçları, reklam gösterimimizle bağlantılı olarak kullanır.