Lightweight Fleece Two Yarn B 5 Inch Short Çocuk Şort (SK241118-001)

Marka : Skechers
İndirim Oranı : %40 İndirim
Fiyat : ₺899,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺539,00(KDV Dahil)
:

Ürün Kodu: SK241118-001

  • Regular Fit kalıba sahiptir. ürün içeriği %49 Organik Pamuk %48 Modal %3 Elastandır. Ayarlanabilir bel lastiğine sahiptir.
Skechers B LW Fleece Two Yarn 5 inch Sweat Short erkek çocuk şortu ile çocuğunuz eğlence dolu yeni maceralara özgürce yelken açsın. Dinamik, dikkat çeken baskılarla süslenen erkek çocuk şortu; cilde dost, elastan ve modal karışımlı organik kumaştan üretildi. Hareketlerine esneklik ve nefes alabilirlik katan bu kumaşın üst düzey kalitesine hayran kalacaksınız. Regular fit kesimi ve ayarlanabilir bel bandı ile mükemmel şekilde çocuğunuzun üzerine göre ayarlayabilirsiniz. Cilt dostu, nefes alabilen, solma karşıtı eğlenceli şortu hem siz hem de oğlunuz çok sevecek. Skechers B LW Fleece Two Yarn 5 inch Sweat Short erkek çocuk şortu özellikle havaların ısındığı aylarda harika şekilde kombinleyebilirsiniz.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Alışveriş deneyiminizi geliştirmek, hizmetlerimizi sunmak, müşterilerin hizmetlerimizi nasıl kullandığını anlayarak iyileştirmeler yapabilmek ve ilgi alanlarına göre özelleştirilmiş reklamlar da dahil olmak üzere reklamları gösterebilmek için çerezler ve benzeri araçları kullanmaktayız. Onaylı üçüncü taraflar da bu araçları, reklam gösterimimizle bağlantılı olarak kullanır.